Персонална Тренировъчна Програма

от Д. Китанова

Като чуете тренировъчна програма не мислете, че задължително трябва да се потите във фитнес залата 2 часа. Предлагам персонален тренировъчен план, които е съобразен изцяло с вашата личност и навиците ви. В зависимост от това дали сте начинаещи или по-напреднали, заедно ще създадем най-подходящият за вас план за повишаване на физическата ви активност.

Разликата в изготвеният от мен тренировъчен план е, че аз ще следя напредъка ви всяка седмица и ще го коригираме за да имате оптимален напредък.

Доверете ми се и ще постигнете така желаните резултати!

Тренировъчна програмаТренировъчна програма

 

 

 

 

 

 

Персонална тренировъчна програма

Персонален тренировъчна програма за 90 дни. Персонално изготвена тренировъчна програма, включваща най-подходящите упражнения, базирани на предварителна консултации с вас. В зависимост от желаните резултати и физическата ви култура ще изготвя план, които ще отговаря максимално на желанието ви. Ще се съобразя с това какви упражнения са ви приятни и ще ви посоча пътят към постигането на желаните резултати. Ежеседмичното следене на резултати – Този процес е част от всяка закупена програма. Ежеседмичното следене на резултатите е задължително и помага за реалната оценка на напредъка ви. Това проследяване позволява  да се правят корекции по режимите и се гарантира постигане на желаният от вас резултат.  Вие не прости си купувате написан план за тренировка или хранене, а получавате всичката необходима информация за оптимален напредък и постигане на резултати. Ако желаете тренировките може да са изцяло в домашни условия.
На линия съм за всякакви въпроси относно изготвените режими, прием на хранителни добавки или други въпроси!

Към храненето може да се добавят и хранителни добавки, които помагат за да влезете във форма по бързо!

 

Персонална тренировъчна програма за 90 дни – Цена –  99 лв 

 

Заяви своя персонален тренировъчен план-ТУК